Over ons

Wie wij zijn

Bij ShieldMarkZacco zetten we ons in voor de bescherming van uw intellectuele eigendom en het bevorderen van uw bedrijfsinnovatie. Ons team van ervaren professionals biedt een breed scala aan diensten op het gebied van merkenrecht, octrooien en modelregistratie. Wij begrijpen dat uw merk en innovaties cruciaal zijn voor het succes van uw onderneming, en daarom streven we ernaar om u de best mogelijke bescherming en begeleiding te bieden.

Onze diensten

Ons uitgebreide dienstenpakket omvat onder andere:

  • Merkregistratie en merkbewaking
  • Octrooiaanvragen en octrooibescherming
  • Juridische bijstand bij inbreukzaken
  • Strategisch advies voor intellectueel eigendom
  • Portfoliobeheer voor merken en octrooien

Of u nu een start-up bent die net begint, of een gevestigd bedrijf dat zijn IP-portfolio wil uitbreiden, wij hebben de expertise en middelen om u te ondersteunen.

Onze aanpak

Bij ShieldMarkZacco geloven we in een persoonlijke en proactieve aanpak. We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Ons doel is om niet alleen uw intellectuele eigendom te beschermen, maar ook om waarde toe te voegen aan uw bedrijf door middel van strategisch advies en innovatieve oplossingen.

Waarom kiezen voor ons?

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het intellectueel eigendomsrecht, zijn wij uw betrouwbare partner voor alle zaken rondom merk- en octrooibescherming. Wij zijn trots op onze klantgerichte benadering en ons vermogen om complexe juridische kwesties op een begrijpelijke en efficiënte manier te behandelen.

Laat ons u helpen bij het beschermen van wat u uniek maakt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.